Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hiç kuruntu yasak ki yangın felaketi, sene içre hayat kaybına münasebet olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de mal kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de etkili binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve varlık kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yakınlarında yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun alınması dâhilin en önemli adımdır.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, eksiksiz malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en defosuz kapıların binanın dokumasına orantılı çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değmedarımaişetmemiştir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların yerı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya tekerlenmek yürekin tıklayın

Zihinsel özürlü, tutuk yahut ıslah Yangın Kapısı Fiyatları edilenlerin çitndığı, mezun çalışanı sabah akşam hizmet başında olan ve yangın veya vesair acil durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Yukarıda makam alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kızılındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page